Kosteloos de honden van “Eresos for Animals” steunen via Zooplus!

Juli 2014.  Mensen, die in Nederland wonen, kunnen ons nu heel gemakkelijk en kosteloos steunen!  Hiervoor hebben we een Zooplus button op onze website laten plaatsen.

Hoe werkt het: ga voor elke bestelling bij Zooplus via de button op onze website. Bij de eerste bestelling, als nieuwe klant, ontvang je zelf 5% korting en “Eresos for Animals”  krijgt bij iedere bestelling een kleine bonus van Zooplus.

“Eresos for Animals” kan dit geld goed gebruiken voor de verzorging van de honden in onze opvang in Eressos op Lesbos. O.a voor hondenvoer, worm- en vlooienmiddelen, dierenarts bezoeken, castratie en sterilisatie van de (zwerf)honden.

Het zou fijn zijn wanneer je vrienden en kennissen informeert over deze mogelijkheid. Alvast bedankt voor je steun aan onze organisatie!

Zooplus is een internet shop met diervoeding en benodigdheden voor honden, katten, paarden, vissen, vogels en knaagdieren. Bestellingen worden aan huis geleverd..

Websites van organisaties – die met dieren te maken hebben – kunnen op verzoek zo’n button laten plaatsen, om op deze wijze reclame voor Zooplus te maken. In ruil voor deze promotie krijgt de organisatie een kleine vergoeding, iedere keer wanneer via de button besteld wordt.

Heb je nog vragen hierover neem dan contact met ons op.

Zoo plus