Bijna twee maanden geleden werd Hagrid gevonden. Hij was er slecht aan toe, was ondervoed, had huidproblemen en een zwaar vitamine gebrek. Ook wisten wij niets over zijn persoonlijkheid, hij was immers niet zichzelf met zoveel pijn.

Naar mate de tijd verstreek, zagen wij dat hij in elk geval 1 grote liefde had; eten. Hij kon er niet genoeg van krijgen en wij hebben er voor gezorgd dat hij genoeg te eten had zodat hij flink aan kon sterken. Hij was tevens dol op aandacht en kwam hij deze graag innen wanneer er iemand in de buurt was.

Door de medicijnen begon zijn vacht langzaam weer aan te groeien en hij begon steeds meer op een ‘hond’ te lijken. Niet alleen zijn uiterlijk maar ook zijn blik veranderde, waar we eerst duidelijk het lijden in zijn ogen konden zien, zagen we steeds vaker sprankjes van blijdschap. Hij bleek echt een grote, vriendelijke reus te zijn met een heel lief en zacht karakter.

Twee dames uit het Verenigd Koninkrijk wilden al een tijdje een hond adopteren. Een van hen is op vakantie op Lesbos en kwam afgelopen week gezellig bij ons langs om de honden te zien. Toen ze Hagrid zag, was ze meteen verkocht. Liefde op het eerste gezicht. Een belletje naar huis was doorslaggevend, zij en haar partner willen dolgraag Hagrid adopteren. Ze waren eigenlijk op zoek naar een medium hondje maar zullen nu de grootste hond van de opvang een gouden mandje bieden!

Wij zijn ontzettend blij voor Hagrid. Hij heeft het zo verdiend een eigen huisje te hebben. Wij verwachten dat hij in Oktober naar Engeland zal reizen.